Vaste partner van het UWV

Markant HRM ondersteunt verschillende vestigingen van het UWV bij het begeleiden van cliënten met een WIA- of ziektewetuitkering (ZW) naar passend werk. Als gecertificeerd partner voeren we de volgende re- integratiediensten uit voor het UWV:

Werkfit maken
Markant HRM biedt hier individuele coaching op weg naar re-integratie op de arbeidsmarkt. Door te motiveren, activeren en te stimuleren, en samen te onderzoeken wat de cliënt wil en kan.

Naar werk
In dit traject bieden wij persoonlijke ondersteuning voor cliënten die klaar zijn om de arbeidsmarkt weer te betreden. Markant HRM helpt bij het vinden van een baan die past bij de cliënt en zijn/haar mogelijkheden en beperkingen.

Modulaire Re-integratiediensten
Als er een grote afstand tot de arbeidsmarkt bestaat, is het niet altijd vanzelfsprekend om direct een re-integratietraject op te starten. Soms is deze stap te groot. Voor deze mensen heeft het UWV de Modulaire Re-integratiediensten bedacht.
Alle bovenstaande diensten van het UWV zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een WIA, WW of Ziektewet- uitkering van het UWV.