HR-specialist midden in de maatschappij

Bij Markant HRM concentreren we ons op waar we goed in zijn: één-op-één-dienstverlening, met veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten en opdrachtgevers. Dat kan omdat we een klein, specialistisch bureau zijn. Maar we doen het natuurlijk niet alleen.

Netwerk van specialisten
Op verschillende onderdelen van onze dienstverlening werken we samen met vertrouwde partners. Zoals arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, zelfstandige HR-managers en arbo-diensten. Daardoor kunnen we waar nodig snel een beroep doen op specialistische expertise in een breed werkveld. Markant HRM werkt ook samen met gerenommeerde instituten voor bijvoorbeeld loopbaantests.

Goede contacten met werkgevers en maatschappelijke organisaties
Markant HRM staat midden in de samenleving. We steken dan ook veel energie in ons uitgebreide netwerk in het regionale bedrijfsleven en het maatschappelijk veld. Dankzij onze goede contacten kunnen we cliënten unieke mogelijkheden bieden bij het verkennen van hun kwaliteiten en voorkeuren. Bijvoorbeeld als vrijwilliger of in een werkervaringsplek.

Sociaal betrokken
Het sociale aspect is voor Markant HRM nooit ver weg. We voelen ons sterk verbonden met de omgeving waarin we werken, en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. We zijn dan ook actief in het ondersteunen van sociale organisaties. Dat doen we bij voorkeur in onze eigen regio, op terreinen waarbij wij ons persoonlijk betrokken voelen.