Referenties

Elk jaar voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.
Het onderzoek van 2017-2018 leverde ons de volgende spontane reacties van cliënten op:

Ik vond het een fijne manier van dienstverlening, geen soft gedoe maar zakelijk en toch sociaal. Hier kon ik wat mee en zodoende ook op een andere manier leren zoeken naar werk.

Markant is een professioneel bedrijf met een hart van goud. Zij nemen de tijd voor je zodat je geen nummer bent. Geweldig team dat mensen wil helpen met hun toekomst. Ga vooral door hiermee. Jullie zijn een 10+ team.

Ik heb op een hele prettige manier geleerd, hoe ik overkom in de "sollicitatie" wereld. Hierdoor veel meer zelfvertrouwen gekregen. En ze hebben mij over een drempel geholpen, die torenhoog leek.

Het begeleiden was echt geweldig er werd heel veel aandacht gegeven aan mijn ziektebeeld en tevens aan wat ik graag zou willen. Altijd aardig en vrolijk en een deskundige blik! Een aanrader voor iedereen.

Ben op een zeer prettige manier begeleid in een toch persoonlijk lastige fase. Hier ben ik sterker en positiever uitgekomen, wat me een goed beeld over de toekomst geeft.

Zeer toegankelijk, begripvol en meedenkend. Prettige gespreksvoering, ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld wat maakte dat ik open en eerlijk kon zijn.

Markant had een zware klus aan me omdat ik erg beperkt was in het zoeken van een passende baan. Door mijn beperkingen helaas niets gevonden. Ondanks alles waren ze ook een luisterend oor en dat heeft me erg gesteund in mijn situatie. De kleine extra's wat ze geven doet je toch goed. Bedankt Markant!

Begeleiding was heel persoonsgericht. Werd ook doelgericht gezocht naar passend werk. Mijn klachten werden serieus genomen. Prima begeleiding tot en met de gesprekken bij het UWV.

Goede en serieuze voorlichting en steun en goed rekening houden met de cliënt!

Op alle fronten een prettige en professionele samenwerking gehad.

Als je het zelf even niet meer weet, dan is Markant het perfecte steuntje in je rug om ZELF vooruitgang te boeken door de nieuwe inzichten die je hebt gekregen.

Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan ‘duurzaam aan het werk blijven en komen’. Deze stichting geeft je inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk Keurmerk.

keurmerk