Referenties

Elk jaar voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.
Het onderzoek van 2018-2019 leverde ons de volgende spontane reacties van cliënten op:

De dienstverlening is heel persoonlijk gericht ingesteld, goed inlevingsvermogen, gerichte begeleiding goed luisteren naar cliënt en zoeken naar de juiste competenties van de persoon.

Wilfred heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen zodat ik goede keuzes kon maken en was/is een aangenaam persoon om mee te praten en een goed klankbord.

Het professioneel adviseren en begeleiden heeft me geholpen om met mijn huidige werkgever initiatieven te bespreken.

De begeleider had een goed beeld van mijn persoonlijke kenmerken. Ze kon zich heel goed verplaatsen in mij en ook verwoorden waarom ik bepaalde keuzes moeilijk vond. Ik kon goed met haar sparren en ze was een stok achter de deur om echt dingen te onderzoeken. Door de begeleiding heb ik een keuze durven maken en ben ik ervan overtuigd dat het me ook gaat lukken.

Ik ben door Markant heel goed behandeld en ook na het officiële traject heb ik nog contact met Markant. Waarbij aangegeven is dat ik altijd voor advies contact kan opnemen.

Ik geef een cijfer 10 omdat Wilfred altijd meegaand, medelevend, oplossingsgericht is maar ook niet opgaf totdat ik iets had wat bij mij paste. Hij gaf ook adviezen die ik goed kon gebruiken.

Omdat ze mij meer geholpen hebben dat ik verwachtte! Super tevreden, super mensen!!

In de dienstverlening van Markant ben je als persoon belangrijk! Ze gaan gericht en op maat op mijn problematiek is in.

Voor Markant; ga zo door want jullie hebben jullie hart op de juiste plek. | Bedankt voor jullie hulp

Vriendelijk, klantgericht, bereid om extra informatie te geven en onafhankelijk advies. (opdrachtgever)

Tevreden over de samenwerking. Markant HRM haalt goede resultaten. (opdrachtgever)

Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan ‘duurzaam aan het werk blijven en komen’. Deze stichting geeft je inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk Keurmerk.

keurmerk