Referenties

Elk jaar voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.
Het laatste onderzoek leverde ons de volgende spontane reacties van cliënten op:

Mijn eindcijfer zou zijn 9.8 (maar dit was geen mogelijke optie). De reden is al persoonlijk besproken en uitgelegd binnen Markant.

Zeer tevreden door de persoonlijke aanpak en spiegel die Monica mij voorhield (meerdere keren). Het voelde als een prettige warme plek waar ik écht geholpen werd en ik het werk/solliciteren iets realistischer ging benaderen.

Heel tevreden met de begeleiding van Monica. Een mooi en warm mens!

Door het persoonlijke en deskundige contact heb ik de lat voor mezelf flink verlaagd waardoor ik nu niet alleen beter passend werk heb maar ook beter in mijn vel zet. Hier profiteert mijn hele omgeving van. Mijn dank is groot.

Prima geholpen door Monica en Wilfred! Helaas was het traject te snel voorbij, had nog veel van ze willen leren!!

Mijn begeleider doet er alles aan om mij zo goed mogelijk te helpen waar hij kan en geeft mij vaak het zetje wat nodig is om het doel te bereiken. Altijd eerlijk en positief en denkend in oplossingen.

Ik geef dit cijfer omdat een 10 alleen voor Johan Cruijff is. De begeleiding was heel goed: informatief, grondig, inspirerend, met humor, begripvol, confronterend, alles in 1! Perfect! Dankjewel!

Toporganisatie

Prettige gesprekken. Doelgericht werken. Inzicht krijgen in jezelf. Assistentie waar nodig. Goed inlevingsvermogen.

Alles was bespreekbaar en ging in samenspraak. Als ik vragen had of ergens tegen aan liep dan had men daar aandacht voor en kon ik weer verder.

Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan ‘duurzaam aan het werk blijven en komen’. Deze stichting geeft je inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk Keurmerk.

keurmerk