Referenties

Elk jaar voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit.
Het laatste onderzoek leverde ons de volgende spontane reacties van cliënten op:

Ik heb nog nooit iemand leren kennen die mij zo begreep en die me zo heeft geholpen als Violette heeft gedaan. Een fantastische vrouw die mij op veel meer vlakken heeft geholpen dan alleen werk te vinden.

De persoon die mij heeft begeleid, heeft mij geholpen in het verwerken, dat ik niet meer in staat ben om te werken. Mij geleerd om te zeggen, dat het niet lukt. Prima begeleidster, heel veel aan gehad.

Goede begeleiding; aandacht voor mij en mijn wensen; positieve insteek; motiverend; realistisch over mogelijkheden; duidelijke informatie; goed bereikbaar.

Tijdens mijn ziekte voelde ik mij zeker over mijn toekomst en dat alles financieel goed zou komen. Na elke afspraak voelde ik mij tevreden.

De telefonische bereikbaarheid, de manier waarop er met mij wordt meegedacht, de flexibiliteit én de moeite die in mij wordt gestoken worden zeer gewaardeerd.

Beter dan ik vooraf verwachtte, omdat mijn eerdere ervaring met re-integratie niet positief was. Door Markant (Monica) ben ik super goed begeleid, heb ik werk dat ik leuk vind en zijn er passende werkomstandigheden

De begeleidster heeft mijn inzicht in mijn situatie verbeterd. Ook in mijn mogelijkheden. Daarnaast heb ik de gesprekken als zeer steunend ervaren.

De begeleiding was heel goed. De coach voelde heel goed de behoeften aan t.o.v. mijn grenzen/kunnen. Hierdoor was het contact positief en opbouwend en het traject een succes.

Mijn contactpersoon denkt mee en is empathisch, alles gaat in overleg. Ik voel me gehoord, gezien en begrepen.

Dienstverlening was perfect. Hij was super!

Blik op Werk is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor kwaliteit op het gebied van alle diensten die bijdragen aan ‘duurzaam aan het werk blijven en komen’. Deze stichting geeft je inkoop- en keuze-informatie over de kwaliteit van dienstverleners door het uitgeven van het Blik op Werk Keurmerk.

keurmerk